REZERVIRAJTE NAŠE VINSKE TURE ONLINE

UVJETI KORIŠTENJA

Podaci o firmi

Uvjeti prodaje / korištenja

REZERVACIJA I PLAĆANJE

ONLINE rezervacijom / rezervacijom putem sustava rezervacije web stranica mergavicta.com ili OFFLINE, od vas se očekuje da odjednom platite puni iznos za sve proizvode. Jednom kada prijeđete na naplatu i kliknete plati odmah, dobit ćete e-poruku s potvrdom. Plaćanje putem ONLINE sustava rezervacija / rezervacija vrši se samo kreditnom karticom (WSPay), ako želite platiti putem bankovnog transfera, kontaktirajte nas izravno.

EKSTREMNI UVJETI

Prebacujemo aktivnost u slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta, izvanrednih okolnosti, koje se nisu mogle predvidjeti ili izbjeći ili su se odmah mogle dogoditi. Aktivnost je zatim zakazana za dan ili dva - prije ili nakon rezerviranog datuma. Ako promjena nije moguća, uplate će biti vraćene u cijelom iznosu.

POSTUPAK REZERVACIJE

Rezervaciju za putovanje putem mergavicta.com možete izvršiti tako što ćete prvo provjeriti cijenu i raspoloživost, a zatim poslati obrazac za rezervaciju i polog. Polog iznosi 20% cijene ukupne cijene. Rezervacija nije potvrđena prije nego što primimo obrazac za rezervaciju i depozit, a tada će se izdati račun i račun za konačni saldo. Saldo dospijeva četiri tjedna prije polaska. Potpuna uplata potrebna je za rezervaciju napravljenu manje od četiri tjedna prije polaska. Plaćanje se može prihvatiti putem bankovnog prijenosa ili putem kreditne kartice putem interneta. Ako saldo ne bude plaćen u određeno vrijeme, osim ako se prethodno s nama pismeno ne dogovorimo, pridržavamo pravo otkaza rezervacije

AKO MI OTKAŽEMO

Zadržavamo pravo otkazati obilazak iz razloga izvan naše kontrole. Izvršit ćemo puni povrat novca, ali ne prihvaćamo odgovornost za daljnju naknadu. Ako je takvo otkazivanje posljedica „više sile“ (uključujući rat, građanske ili političke nemire i prirodne katastrofe), razumni troškovi koje smo nastali odbit će se od povrata. Svaka naknada i povrat novca strogo su ograničeni na novčane iznose koji su nam plaćeni. Ne odgovaramo za troškove nastale uslijed rezervacije.

AKO VI OTKAŽETE

Ako bi Klijent trebao otkazati rezervirani obilazak, sva otkazivanja Klijenta moraju biti u pisanom obliku. Putem e-maila. Pismeni datum otkaza bit će osnova za naknadu troškova otkaza. Prema dolje postavljenim uvjetima (postotak od ukupne cijene aranžmana):

Otkazivanja izvršena 8 dana ili više prije datuma događaja, dobit će povrat od 100%.

Otkazivanja izvršena 2-7 dana prije datuma događaja, dobit će povrat od 50%.

Otkazivanja izvršena 1 dan prije datuma događaja dobit će povrat od 0%.

ŽALBE

U malo vjerojatnom slučaju da budete nezadovoljni bilo kojim aspektom putovanja, stvar treba što prije pokrenuti kod voditelja / vodiča / vašeg zemaljskog operatera u agenciji. Pitanja se obično mogu iznijeti na licu mjesta. Ako to ne učinite, negativno će utjecati na bilo koji zahtjev kasnije. U slučaju nastavka nezadovoljstva, žalba nam se mora uputiti, u pisanom obliku, u roku od 14 dana od vašeg povratka. Istražit ćemo u potpunosti i podnijeti vam izvještaj u najkraćem mogućem roku. Pristajemo na neovisnu arbitražu ako to postane neophodno.

OBAVIJEST O PODNOŠENJU PRIGOVORA KUPACA

Sve pritužbe na kvalitetu naših usluga moraju se dostaviti u pisanom obliku na:

Odgovor na prigovor primit ćete u pisanom obliku u roku od 15 dana od primitka prigovora. Potrebni podaci: ime i prezime osobe koja podnosi žalbu, točna adresa za dostavu odgovora.

NADLEŽNOST SUDA

Imate pravo na sudsku arbitražu. Klijent i trgovina će težiti rješavanju mogućih parnica. Nepostignuti sporazumi postaju predmetom nadležnosti suda u Korčuli - pod nadležnošću zakona Republike Hrvatske.

IZJAVE

“Vinarija Black Island d.o.o. obvezuje se zaštititi osobne podatke kupaca, prikupljanjem samo potrebnih, osnovnih podataka o kupcima / korisnicima koji su potrebni za ispunjavanje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o korištenju njihovih podataka, uključujući mogućnost odlučivanja hoće li se njihovo ime ukloniti s popisa koji se koriste u marketinškim kampanjama. Svi se podaci korisnika strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla. Svi zaposlenici Vinarije Black Island d.o.o. a poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. "

“Sva plaćanja vršit će se u hrvatskoj valuti. Naplaćeni iznos na računu vaše kreditne kartice pretvara se u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. "

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.


WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.


mergavicta.com (prodajno mjesto) koristi WSPay za online plaćanja.


WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.


AmericanExpress50.jpg.webp ax_guarenteed.png.webp diners_50.png.webp maestro50.png.webp MasterCard50.png.webp mastercard-identity-check.png.webp Visa50.png.webp visa-secure.png.webp wsPayWebSecureLogo-106x50-whitebg.png.webp

KONTAKT

Igor Radovanović
direktor
+385 98 948 0419
igor@blackislandwinery.com

Nikola Mirošević
enolog
+385 99 3112 859
nikola@blackislandwinery.com

Marina Salečić
voditeljica kušaone
+385 95 797 0085
marina@blackislandwinery.com

HAMAG-BICRO

'Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".

HAMAG-BICRO EUROPSKA UNIJA